Dostava

Cijena dostave obračunava se u ukupnom plaćanju. 

Kupljenu robu dostavljamo putem dostavnih službi s područja cijele Republike Hrvatske, a u mogućnosti smo je slati u inozemstvo (EU i države koje graniče s Republikom Hrvatskom) prije čega je potrebno kontaktiranje putem e-maila  shop@zajednonase.hr ili na broj +385 20 684 755.

Vremenski rok za dostavu ovisi o trenutnoj raspoloživosti proizvoda na skladištu, no zbog prirode proizvoda cilj nam je da do kupca dođe u što kraćem roku. U pravilu se dostava na području Hrvatske obavlja u nekoliko radnih dana, dok dostava van Hrvatske ne bi trebala biti dulja od dva tjedna do mjesec dana, no ona ovisi o međunarodnom prometu i prilikama uzrokovanim COVID-om 19, te Vas molimo da to uzmete u obzir prilikom naručivanja lako kvarljivih proizvoda. 

O načinu praćenja vaših proizvoda bit ćete obaviješteni nakon što budu poslani. U slučaju naručivanja proizvoda više proizvođača u jednoj narudžbi, vaši paketi poslat će se odvojeno.

Za sva pitanja o dostavi kontaktirajte nas putem maila shop@zajednonase.hr ili na broj 099 535 1690, odnosno 020 684 755.